دانشجو:یاسمن غفاری استاد راهنما: دکتر علی شکوه فر

 

 

 

 

 

پایان نامه کارشناسی ارشد

 

 

دانشجو:           

یاسمن غفاری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان پایان نامه:

بررسی ارزش مواد غذایی پس از پاستوریزاسیون غیر حرارتی با استفاده از تکنولوژی نانوکویتاسیون
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اساتید ممتحن

 

اساتید راهنما

 

 

دکتر

حسن زاده

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

 

 دکتر علی شکوه فر

 

 

دکتر 

ذوالریاستین

پژوهشگاه نیرو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

استاد مشاور

 

 

 

 

 

 

ــ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

مکان ارائه:

زمان ارائه:

ساعت:

 

 

سمعی بصری

یکشنبه 27 بهمن ماه 98

10:30

 

 

 

 

 

 

 

 

تعداد بازدید:
595
تاریخ:
1398/11/20
دانشكده مهندسي و علم مواد
تهران، ميدان ونك، خيابان ملاصدرا، خيابان پرديس، پلاك 7    
كد پستي :    43344 - 19919  
تلفن: 88674747   فاكس: 88674748
 
 
 
دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.