فرامواد مکانیکی برای نخستین بار در کشور ساخته شد
جناب آقای دکتر کیوان نارویی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به تشریح فرامواد مکانیکی  که یکی از دستاوردهای این دانشکده می باشد پرداخت.

آقای دکتر کیوان نارویی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی در مورد فرامواد مکانیکی گفت: طی پروژه مشترکی که دانشکده با گروه تحقیقاتی امیرعباس زاد پور استاد انشگاه صنعتی دلفت داشت برای اولین بار با استفاده از ساخت افزایشی، توانستیم  ماده ای از دو جنس آگیلوس و سیلیکون بسازیم که در شرایط بارگذاری با نرخ کرنش های مختلف رفتار متفاوتی را نشان بدهد، این رفتار می تواند در کاربردهای مختلف بایو، سیستم های میکرو الکترومکانیکی، ابزارهای پزشکی و روباتیک کاربرد داشته باشد.

آقای دکتر کیوان نارویی بیان کرد: در این تحقیق برای اولین بار نشان داده شده است که با استفاده از ترکیب خواص مواد و روش ساخت افزایشی میتوان ساختارهایی را بوجود آورد که در نرخ کرنش مختلف رفتارهایی از متداول تا غیر عادی و ویسکوالاستیک منفی نشان دهند.
1399/06/26