دستورالعمل ورود به کلاس های آنلاین نیمسال اول 1400-1399
-
به استحضار می رساند در راستای برگزاری کلاس های نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 به صورت الکترونیکی اقدامات زیر انجام شده  است:

• آدرس ورود به سامانه به صورت مستقیم vc.kntu.ac.ir و یا از طریق ورود به سایت مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه elearning.kntu.ac.ir گزینه ″ورود به سامانه آموزش الکترونیکی″ است.

• نام کاربری دانشجویان شماره دانشجویی آنان است. کلمه عبور برای دانشجویان همان کلمه عبور ایمیل دانشگاهی آنان است که از طریق ثبت نام در سامانه پرتال دانشگاه آن را ایجاد نموده ‏اند. دانشجویانی که تاکنون در خصوص دریافت ایمیل دانشگاهی خود اقدام نکرده ‏اند و یا آدرس یا کلمه عبور ایمیل خود را فراموش نموده ‏اند، لازم است جهت رفع مشکل خود به پرتال دانشگاه به آدرس portal.kntu.ac.ir مراجعه نمایند.

• دانشجویان گرامی می توانند از صبح روز شنبه، 29 شهریورماه، وارد سامانه شوند.

• به منظور یکپارچه‏ سازی سامانه های آموزشی دانشگاه، مقرر شده است که سامانه های آموزشی قبلی غیرفعال شوند. البته در حال حاضر دسترسی به این سامانه ها از طریق لینک های vcold.kntu.ac.ir و coursesold.kntu.ac.ir با همان نام کاربری و رمز عبور قبلی مورد استفاده در ترم های گذشته برقرار است. اما این سامانه ها دیگر پشتیبانی نمی شوند، سرعت دسترسی به آنها محدود شده است و نهایتا تا انتهای آبان ماه در دسترس قرار دارند و پس از آن از دسترس خارج خواهند شد.
تاریخ:
1399/06/28
تعداد بازدید:
منبع:
دانشكده مهندسي و علم مواد
تهران، ميدان ونك، خيابان ملاصدرا، خيابان پرديس، پلاك 7
كد پستي :    43344 - 19919
تلفن: 88674747   فاكس: 88674748

دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.