اطلاعیه نو ورود های کارشناسی ارشد گرایش شکل دادن فلزات سال 1400

به نام پاک پروردگار

با سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان ورودی 1400 مقطع کارشناسی ارشد گرایش شکل دادن فلزات دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و ضمن تبریک به همه عزیزان، معاونت آموزشی دانشکده در نظر دارد به منظور آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی مقطع کارشناسی ارشد جلسه ای به صورت مجازی با حضور معاون آموزشی و مدیر گروه آموزشی دانشکده برگزار نماید.

همچنین در این جلسه در خصوص نحوه ثبت نام و واحد هایی که باید در ترم جاری ثبت شوند، توضیحات کامل ارائه شده و در مورد ظرفیت اساتید دانشکده برای هدایت پایان نامه دانشجویان اطلاع رسانی خواهد شد.

از آنجاییکه ثبت نام (انتخاب واحد) دانشجویان در روز چهارشنبه 5 آبان صورت خواهد گرفت، حضور در این جلسه الزامی بوده و در صورت عدم حضور، مشکلات ایجاد شده متوجه شخص دانشجو خواهد بود.

1-    جلسه مذکور از طریق سامانه جلسات مجازی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در روز چهارشنبه مورخ 5 آبان 1400 راس ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد.

2-    جهت ورود به سامانه از لینک زیر استفاده کنید (فقط از مرورگر کروم یا فایرفاکس استفاده نمایید):

3-    در این مرحله از شما کد دسترسی به اتاق خواسته می شود. لطفا برای ورود به سامانه از کد 227067 استفاده نموده و روی دکمه "ورود" کلیک کنید (لطفا به جای کپی پیست، این عدد را در محل خواسته شده تایپ کنید).

4-    در ادامه باید نام و نام خانوادگی خود را به صورت کامل و مطابق کارت ملی وارد نموده و روی دکمه "آغاز" کلیک کنید.

5-    با ورود به مرحله بعد با پیغام "لطفا تا تایید حضور شما توسط مدیر اتاق منتظر بمانید" مواجه خواهید شد. با تایید ایشان، شما وارد محیط مجازی جلسه خواهید شد.

6-    برای آشنایی با نحوه کار با سامانه از فایل راهنمای پیوست استفاده کنید.

7-    قبل از شرکت در جلسه، از صحت عملکرد سخت افزار مورد استفاده و سرعت شبکه خود اطمینان حاصل کنید.

با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان

آموزش دانشکده مهندسی و علم مواد