آقای حامد آقامحمدی (دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی و علم مواد)؛ برنده جایزه کشوری البرز 1401
همایش معرفی و تقدیر از برندگان جایزه البرز 1401 در بخش نخبگان، چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه با حضور شخصیت های علمی و فرهنگی در سالن همایش های هتل ارم برگزار شد. در این مراسم از 5 دانشمند برتر، 5 مخترع، 7 طلبه و 43 دانشجوی برتر کشور تقدیر به عمل آمد. در بخش دانشجویان به 43 نفر شامل 10 نفر در رشته های علوم پزشکی و 33 نفر در رشته های علوم پایه، فنی-مهندسی و انسانی جایزه البرز با لوح تقدیر و تندیس جایزه اعطا شد. در این مراسم، از آقای حامد آقامحمدی دانشجوی مقطع دکتری دانشکده مهندسی و علم مواد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی (که رساله خود را تحت راهنمایی آقای دکتر رضا اسلامی فارسانی می گذرانند) نیز به عنوان یکی از برگزیدگان دانشجویی جایزه البرز تقدیر به عمل آمد. جایزه بنیاد علمی البرز هر ساله به نخبگان، پژوهشگران، دانشجویان، دانش‌آموزان و همچنین ممتازان حوزه علمیه به صورت کشوری و به همراه تجلیل از مقام والای چهره ماندگار، واقف زنده یاد حسینعلی البرز برگزار می‌شود و جوایز نیز از محل درآمدهای موقوفات واقف خیراندیش حسینعلی البرز به منتخبان اهدا می شود.

1401/02/31