جلسه دکتر حسن کریمی مزرعه شاهی با آیت الله اعرافی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی،  دکتر حسن کریمی مزرعه شاهی با حضور در دفتر عضو محترم شورای نگهبان ومدیر حوزه‌های علمیه کشور با آیت الله اعرافی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که با همراهی معاون پژوهش دانشگاه دکتر صدیقی، و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر عبدالمجید خوشنود انجام شد دکتر کریمی، رئیس دانشگاه، با اشاره به توانمندی های دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه، حل مشکلات صنعتی و کشور را از اهداف اصلی این دانشگاه دانست. در این دیدار همچنین معاون پژوهش دکتر صدیقی دانشگاه برنامه های این دانشگاه در انجام طرح های صنعتی پایدار و کارآفرینی و ایجاد بازار کار برای دانشجویان ارائه نمود. مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی نیز تلاشهای انجام شده در خصوص هدفمند کردن تحقیقات دانشگاه و تدوین نقشه راه دانشگاه را ارائه نمودند. آیت الله اعرافی با استقبال از تلاش های صورت گرفته در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برای حل مشکلات کشور، رهنمودهایی برای بهبود پژوهش و ارائه راهکار برای چالش های پیش روی صنعت کشور را ارائه دادند."
1401/11/09